Expert in Recruitment: Hét platform met vakinhoudelijke recruitment kennis

Thema's

De advertentiemogelijkheden voor jouw vacature

Je hebt bepaald aan wat voor nieuwe collega er behoefte is. Vervolgens hebben jullie een functieprofiel opgesteld voor het bedrijf en/of de afdeling. Vanuit daar is een wervingsprofiel ontwikkeld, die gebruikt wordt in de vacature. Met het publiceren van de vacature wordt er gewerkt volgens een wervingsplan. Met het volgen van het wervingsplan werf je zoveel mogelijk reacties voor de openstaande vacature. Om het aantal reacties op een vacature te vergroten, is het plaatsen van een advertentie een goed idee. Wij zetten de mogelijkheden op een rij.

Ga je voor een advertentie bij een groot bekend platform? De kans is groot dat je denkt aan bijvoorbeeld een Monsterboard of Nationale Vacaturebank. Deze platformen zijn zeker geschikt voor het publiceren van jouw vacature, omdat veel werkzoekenden deze platformen kennen. Echter is de kans hierbij dus ook groot dat jouw vacature verdwijnt tussen alle andere aanbieders. Daarom zetten we met onze nieuwe tool ook kleinere en specifiekere platformen op een rij. Op die manier kan jij de beste keuze maken voor jouw vacature.

Vind je het moeilijk om te bepalen welk platform voor jouw bedrijf de beste resultaten biedt? Met onze tool doen we ook een aantal sterke suggesties die je tijdens dit proces kunnen begeleiden. Daarnaast kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen, want wij helpen je natuurlijk graag.

U moet zijn ingelogd om dit artikel verder te kunnen lezen.
Heeft u nog geen inlogcode, registreer dan hier.

Meer thema's