Expert in Recruitment: Hét platform met vakinhoudelijke recruitment kennis

Thema's

Een curriculum future inzetten

Het curriculum future is een relatief nieuw selectiemiddel. Met de inzet van het curriculum future kijk je niet alleen naar wat een kandidaat heeft gedaan, maar vooral naar wat een kandidaat voor jouw bedrijf kan betekenen. Met het inzetten van een curriculum future geef je een nieuwe draai aan het selectieproces. We leggen je daarom graag de mogelijkheden van een curriculum future uit.

Eerder schreven we een uitgebreid artikel over het curriculum future. Omdat het curriculum future zo nieuw is, biedt het nog veel mogelijkheden voor interpretatie. Het curriculum future en het cv (curriculum vitae) kennen een aantal overeenkomsten. Zo vind je op allebei de documenten jouw persoonsgegevens terug. Op het curriculum future is er ook ruimte voor het benoemen van werkervaring en opleidingen, maar je richt je hierbij tot de basis. Zo blijft jouw curriculum future beknopt en gericht op de toekomst.

Met het curriculum future beantwoord je vragen zoals welke functie je ambieert en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Er zijn nog meerdere vragen die de inhoud van een curriculum future waardevol maken. Benieuwd naar welke vragen jij op je curriculum future kan beantwoorden? We zetten ze in onze nieuwe tool op een rij.

U moet zijn ingelogd om dit artikel verder te kunnen lezen.
Heeft u nog geen inlogcode, registreer dan hier.

Meer thema's